Vegetariske wrap med majs salsa & tofu spyd
Lækre vegetariske wrap med krydret majs salsa. Opskriften er mega nem at tilgå, og tager ingen tid. Jeg har brugt røget tofu, det kan du købe i Aldi og helsekostbutikker, kan du ikke få fingrene i røget tofu så vælg istedet en neutral fast tofu.
Server gerne wrapen med lidt god dressing, jeg har bare rørt lidt cremefraiche med paprika.
Vil du have flere opskrifter opskrifter på god mexicansk mad? Så kig med her.
Vegetariske wrap med majs salsa & tofu spyd
Print opskriftIngredienser:
- Majs salsa
- 400g cherry tomater
- 2 ds. majs, drænet
- 1 chili
- 1 squash
- 1 tsk chili pulver
- 2 spsk. Sukker
- 2 spsk. citronsaft
- 1 bdt salvie, finthakket
- Tofuspyd
- 200g røget tofu
- Tofumarinade
- 2 spsk. Sojasauce
- 2 spsk. Ahornsirup
- 2 tsk. Fintrevet ingefær
- 4 spyd
- Tilbehør
- 8 små tortillas eller 4 store tortillas
Sådan gør du:
Majssalsa
- Skær cherrytomaterne i halve.
- Svits eller gril cherrytomater og majs til de får sorte kanter.
- Skrab kernerne ud af chilien og snit den fint.
- Halver squashen og skær den i terninger.
- Bland tomater, majs, chili og squash i en skål.
- Finthak salvie og tilsæt den i skålen sammen med sukker og citron.Smag til med yderligere sukker og citron hvis det ønskes.
Tofu spyd
- Skær tofuen i den størelse du ønsker, jeg skar dem i tern af 3cm*3cm.
- Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
- Mariner stykkerne i marinaden, ved at ligge tofustykkerne ned i marinaden.
- Lad marinaden trække ind i ca. 10min.
- Sæt tofu stykkerne på spyd og læg dem på en rist og grill dem i ovnen i 5-10min.