Verdens bedste nachos
I stedet for de klassiske ret salte chips har jeg brugt pitabrød. Pitabrød bliver vildt sprøde når du bager dem i ovnen! Så istedet for den usunde chips, får du den lækreste sunde chips.
Derudover har jeg lavet en salsa med mango, rødløg, tomat og peberfrugt lækre råvare som alle sammen er med til at give lidt friskhed og bid. Derudover har jeg selvfølgelig drysset med cheddar – nachos kan ikke leve uden ost og serveret en god guacamole til.
Vil du have flere opskrifter opskrifter på god mexicansk mad? Så kig med her.
Verdens bedste nachos, sund & nem opskrift
Print opskriftIngredienser:
- Guacamole
- 2 modne avokadoer
- 70g edamame bønner, optøede
- ½ frisk chili
- 2 tsk. Limesaft
- 1 lille håndfuld mynte
- 1 spsk. creme fraiche
- Salsa
- 1 lille rødløg
- 1 tomat
- 1 mango
- 1 grøn peberfrugt
- Nachos
- 3 fuldkorns pitabrød
- 1 spsk. olie
- Topping
- En håndfuld cheddar ost, ca. 100g
Sådan gør du:
Nachos
- Del pitabrødet i to, ved at skære pitabrødet igennem med en kniv på langs. Del nu de to skiver i 4 dele. Så du ender med 8 ’chips’, forsæt med resten af pitabrødene.
- Vend pitabrødene med ca. 1 spsk. Olie.
- Bag pitabrødene i en varm ovn på 200grader i 15-20min.
- Når de er lige ved at være færdige drysses pitabrødene med ost.
♥Pitabrødene er færdige når de er flot gyldne. Server dem med guacomole og salsa.
TIP
*Tip1: fjern kødet fra tomaten så salsaen ikke bliver for våd. Tip 2: skær mangoen fri fra stenen, behold skrællen på, skær firkantet tern ned i kødet, kør en ske eller kniv langs skrællen på den måde falder ternen ud.